Bra hjälp med att byta däck

God morgon på er såhär mitt i veckan, hoppas ni har en bra vecka med massa förberedelser inför påsk. Idag hade jag tänkt skriva ett inlägg om företaget Råda Lastvagnsservice och deras tjänster inom däckbyte i Filipstad som jag tagit hjälp av det senaste.

Trots att jag har ägt bil i flera år har jag så otroligt lite kunskap kring fordonet mer än hur man kör. Därför brukar jag få ta hjälp av någon när jag exempelvis behöver byta däck, nu senast när jag behövde hjälp med däckbyte i Filipstad vände jag mig till Råda Lastvagnsservice. Vart jag än går hade jag fått hjälp med att byta däcken men hos det här företaget fick jag mer hjälp än så, de hade mer att erbjuda än att bara byta däcken på min bil. De kunde erbjuda mig en riktigt bra kundservice på ett sätt så att jag kände mig välkomnad och väl omhändertagen, jag kände mig hela tiden bekväm med personalen och kunde lita på att de utförde ett bra jobb med min bil. Bytet av däcken gick väldigt snabbt och smidigt då de anställda jobbade på effektivt, det var inte en lång väntetid för mig medan de jobbade med bilen. Under mitt besök hos dem fick jag mina däck bytta och jag hade en trevlig stund i vardagen, det finns inget att klaga på gällande deras jobb eller deras service. Huvudanledningen till besöker var ju mitt däckbyte i Filipstad, jag fick all den hjälp jag var i behov av och jag behövde aldrig oroa mig över någonting. Allt det här tillsammans gör att jag verkligen kan tipsa om dem om ni också skulle behöva hjälp med ett däckbyte i Filipstad med omnejd. 

Du gillar kanske också...