Underverk för hundbeteende

Hej igen! Vad roligt att det numera är så pass många av er läsare som är återkommande läsare och att ni dessutom har börjat kommentera och engagera er lite mer. Under de senaste dagarna här på bloggen har det faktiskt varit oerhört många av er som nämligen har hört av er i exempelvis Bollnäs och Gävle, kring där jag bor, angående det här med hundbeteende efter det att jag skrev lite kort om det i ett annat inlägg här på bloggen. Jag har ju nämligen jobbat på rätt så mycket med en av mina hundar just när det kommer till beteende och för mig är det så otroligt viktigt att man skapar sig en bra kommunikation och förståelse när det kommer till ens egna djur för att man båda ska må så bra som möjligt.

Efter att jag skrev det där andra inlägget så var det många av er som undrade lite kring vart man skulle vända sig ifall man just då befann sig i de ovannämnda områdena och var i behov av hjälp med just hundbeteende med mera och det är precis det som jag hade tänkt försöka vara så behjälplig som möjligt med här idag. Det företaget som jag personligen då valde att vända mig till heter inget annat än Hunderverk och jag tycker verkligen att de har lyckats göra underverk med både mig som hundägare och min hund som numera har gjort otroligt stora framsteg. Jag hoppas absolut därför att ni tar och kikar vidare på just Hunderverk och deras tjänster för det kan jag lova att ni kommer tycka är värt! Hur som helst så skulle jag ju försöka att vara till så stor hjälp som möjligt för er och det tänkte jag göra genom att även slänga in en länk här någonstans som ni kommer att kunna klicka er vidare på för att ta er direkt in till Hunderverk och deras egna sida här på nätet!

Du gillar kanske också...