VVS i min massagemottagning i Ronneby

God morgon på er

Som ni kanske vet så jobbar ju jag som massör och har hyrt in mig i en lokal i Ronneby under ett par år. Nu har jag bestämt mig för att flytta hem verksamheten och ha den i vår gäststuga istället. Vi har en fin gäststuga men det är så sällan vi faktiskt har gäster som stannar över så då kan vi istället ta fram madrass eller göra iordning i bäddsoffan. Det vi ska ordna nu är att dra ut VVS för det finns el men inte vatten. Jag vill gärna kunna tvätta händerna och kunna tappa upp vatten till mina klienter om de är törstiga till exempel.

Vi har fått tag i en firma som jobbar med VVS och som är godkända installatörer och de ska komma och kolla hur allt ser ut så att de kan planera jobbet. När jag flyttar hem verksamheten kommer jag dels att spara utgifter som jag annars lagt på lokalhyra och dessutom kan jag ännu mer lägga upp behandlingstiderna själv. Eftersom jag bor precis strax utanför så är det lätt ändå att ta sig hit för kunderna och det är lätt att hitta. Hade jag bott ett par mil rakt ut i skogen så kanske inte alla har möjlighet att ta sig dit. Men nu går det både att ta bilen, cykla eller till och med promenera. Kommer man med buss så är det bara ett par hundra meter till mig från busshållplatsen.

Det ska bli skönt att få all VVS fixad och sen kunna ta emot klienter här hemma. Att jobba med hälsa och friskvård är något jag verkligen älskar. Men jag har också blivit bättre på att se till vad som är bäst för min egen del och min egen hälsa. Och det här är ett sätt som nog kommer gynna mina egna energier. Ha nu en underbar dag!